Vul alle verplichte velden in.

Referenties

Reeds langere tijd zijn wij werkzaam met de bouwberichten van De Mercuur, de hoeveelheid informatie is enorm. De zoekfuncties om uit te vinden wie wat heeft gedaan en in welk stadium van een project is ongekend goed en sterk ingericht. Een krachtige tool met zeer waardevolle informatie, accuraat en up to date!

Joost Ebels
Business Development Manager, SALTO SYSTEMS


'Morgen' is voor menig verkoper dé dag om acquisitie te plegen. Sinds we gebruik maken van De Mercuur is dat geen excuus meer.
Biedt zeer veel informatie over nieuwe projecten die heel gericht, van planvorming tot en met gunning, gezocht kunnen worden.

Patrick Royers
Accountmanager Acquisitie, BUVA


Informatie uit de bouw is de kurk waarop wij drijven. Weten welke projecten er spelen, inzicht hebben in het bouwproces maar ook vooral willen weten waarom wij bepaalde projecten niet scoren. Alles zodat je constant de sales kan finetunen en verbeteren. De Mercuur bouwberichten geeft ons al meer dan 11 jaar een zeer goed inzicht hierin.
Inmiddels is de prettige samenwerking met de Mercuur bouwberichten uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van de Gira projectbewerking. De lijnen zijn kort en de service is top. Het is werkelijk een plezier om met de webtool van de Mercuur bouwberichten te werken.

Fred van der Snel
Projectmanager, Gira Giersiepen GmbH & Co.KG


Sellox is een bedrijf met een maatschappelijk belangrijke functie; het leveren van producten voor het toegangsbeheer van een veilige woon- en werkomgeving. Het is voor ons daarom van essentieel belang te beschikken over actuele en juiste informatie en daarvoor hebben we De Mercuur als een zeer betrouwbare bron.

Marten Geertsema
Manager Verkoop Binnendienst, Sellox Security Products


Ik werk sinds juli 2014 met Mercuur. Mijn ervaringen zijn uitermate goed. De database is actueel, gebruiksvriendelijk en compleet. Verder wil ik de prettige en open communicatie met de mensen van Mercuur benadrukken. Zo staat men open voor nieuwe ideeën om de scoringsgraad verder te verhogen. Ook is de verhouding prijs/kwaliteit uitstekend!

Jos van Bommel
Projectmanager Nederland, Icopal

Actuele bouwberichten - Proef aanvragen

Proef aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en u krijgt geheel vrijblijvend toegang tot een proefversie.

Onze klanten