Vul alle verplichte velden in.

Downloads

Mercuur for Internet - Basis Versie

Mercuur for Internet basis versie downloaden (versie 2.5.4)

Installeer de basis versie alleen indien u nog geen Mercuur for Internet software op uw pc geïnstalleerd heeft. Om via het Internet de laatste berichten te kunnen ophalen heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig, deze ontvangt u na het afsluiten van een abonnement. U kunt ook zonder het wachtwoord alvast kennis maken met het programma.

Mercuur for Internet - Upgrade Versie

De laatste upgrade versie van Mercuur for Internet (Versie 2.5.5, van 9 september 2013)

Deze upgrade versie alleen gebruiken indien u al een oudere versie (1.8 t/m 2.5.4 beta/alpha xx) op uw pc geïnstalleerd heeft. Installatie: Start het mercuur_upgrade.exe bestand en vervang de oude met de nieuwe bestanden.

Mercuur for Internet - Installatie instructie

Nieuwe gebruikers: de volledige Mercuur for Internet software(versie 2.5.4) via:Mercuur for Internet basis versie downloaden (versie 2.5.4) (ev. in browser plakken)

Bestaande gebruikers: de Mercuur for Internet software upgrade(versie 2.5.4) via: deze link (ev. in browser plakken). Deze upgrade moet worden geïnstalleerd om de meest recente data op te kunnen halen.

Voor een correcte installatie moet u via de bovenstaande links de software eerst ophalen en op de harde schijf van uw pc opslaan. Daarna dient u de compatibiliteit van de installatiebestanden te wijzigen naar Windows NT compatibiliteits (servicepack 5) of Windows XP (servicepack 3).
De installatie bestanden opstarten als administrator en voor alle gebruikers van die pc toegankelijk maken (checkboxen aanvinken bij de compatibiliteits gegevens van het installatie bestand).

Maak na installatie eerst een Mercuur for Internet start-icoon op het bureaublad. Voor het Mercuur for Internet start-icoon (geel helm + zwaard) op het bureaublad moet een andere compatibiteits waarde ingevoerd worden! Klik daarvoor met de rechtermuisknop op het Mercuur for Internet start-icoon en kies Eigenschappen. Klik op het tabblad Compatibiliteitsmodus en selecteer Windows NT compatibiliteits (servicepack 5) en zet (indien mogelijk)een vinkje bij 'Dit programma als Administrator uitvoeren'.

De software kan nu via het Mercuur for Internet icoontje op het bureaublad worden opgestart.

Binnen het programma activeert u de help functie met de F1 toest. Mocht de F1 toets niet gelijk werken dan is het noodzakelijk eerst de hlp driver (winhlp32.exe) van de Microsoft website op te halen en te installeren. Via deze link kunt u voor uw Windows platform weer het juiste winhlp32.exe bestand ophalen en installeren. De help functie zal dan weer functioneren.

Tip 1: Download en installeer de upgrade versie voor de meest recente functionaliteits toevoegingen! (eerst een backup van de databestanden maken).

Tip 2: Maak geregeld een backup van de data directory.

Tip 3: Voor assistentie kunt u ons telefonisch op 070-3010642, of per email via support@demercuur.nl benaderen.

Mercuur for Internet - Systeem vereisten

  • Minimaal aanbevolen is een Pentium 2 Ghz met 1 GB werkgeheugen.
  • Windows 98/2000/NT/XP/Vista/7/8

Indien u de Mercuur software nog niet hebt geinstalleerd kunt u de volledige versie nu downloaden en installeren.

Actuele bouwberichten - Proef aanvragen

Proef aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en u krijgt geheel vrijblijvend toegang tot een proefversie.

Onze klanten